Lainaa heti

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi

*) Tämä ei ole laina-tarjous. Esimerkissä nimelliskorko on 9.5 % ja todellinen vuosikorko 10.5%. Laina-ehdot lopullisessa lainatarjouksessa määräytyvät aina tapauskohtaisesti.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Tietoa meistä:
FiksuRahoitus.fi on maksuton palvelu, joka auttaa sinua vakuudettoman lainan haussa. Toimimme yhteistyössä Salus Group:in kanssa ja markkinoimme heidän luvanvaraista lainankilpailutuspalvelua. Palvelumme ja yhteistyökumppanimme avulla, kilpailutat lainahakemuksesi monella eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. FiksuRahoitus.fi palvelun avulla tavoitat yli 25 rahoituspalvelua yhdellä maksuttomalla hakemuksella.


Lainaa heti tilille 100 – 60.000 euroa

Tarvitsetko lainaa heti tilille?

Haluatko tietää miten tulee toimia, jotta voit varmistaa edullisen ja nopean lainan löytymisen?

Jos vastasit myöntävästi, suosittelemme että luet ilmaiset vinkkimme.

 

Vaikka tarvitset lainaa heti, muista että voit saada sen myös edullisesti

Suurin virhe mitä ihmiset tekevät lainaa hakiessaan on se, että laina haetaan ensimmäisestä paikasta joka vastaan tulee.

Näissä tapauksissa nostetun lainan todellinen vuosikorko voi olla jopa satoja prosentteja!

Tämän vuoksi tilanteissa joissa tarvitaan lainaa heti tilille, tulisi pitää pää kylmänä ja muistaa vertailla eri vaihtoehtoja.

Lainavertailua voi nykyään tehdä itsenäisesti netissä toimivien lainavertailusivustojen, kuten: VertaaLainaa.fi avulla.

Toinen tapa kilpailuttaa lainat on jättää se maksuttomien lainankilpailutuspalveluiden hoidettavaksi.

Nykyään lainan saa varsin nopeasti tilille, haki sen mistä palvelusta tahansa. Voit esimerkiksi hakea lainaa heti Vertaalainaa.fi palvelun kautta ja saada sen nopeasti tilille, siitä huolimatta että se kilpailutetaan noin 30 eri pankin kesken.

 

Yksi hakemus riittää nopean lainan saamiseen

Tekemämme kyselyn (FiksuRahoitus.fi 08/2019) mukaan henkilöt jotka olivat nopean lainan tarpeessa, jättivät lainahakemuksen noin kolmeen eri lainapalveluun.

Saatuaan lainatarjoukset he valitsivat sen lainapalvelun, josta sai lainaa heti tilille.

Erot lainojen koroissa ei juurikaan vaikuttanut siihen, minkä lainapalvelun lainan he valitsivat.

Yli puolet kyselyyn vastanneista oli katunut valintaansa ja myöhemmin vaihtanut tuon kalliin lainan halvempaan lainaan.

Tämä on hyvä esimerkkisi siitä miten toimitaan, kun ei tiedetä mitä muita vaihtoehtoja olisi tarjolla.

Noiden kolmen lainahakemuslomakkeen sijaan olisi riittänyt että olisi jättänyt vain yhden hakemuksen VertaaLainaa.fi palveluun.

VertaaLainaa.fi olisi kilpailuttanut sen noin 30 eri pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken ja toimittanut valmiit lainatarjoukset lainanhakijan vertailtavaksi.

 

Muista nämä kun tarvitset lainaa heti käyttöön:

  • Älä valitse ensimmäistä lainapalvelua, vaan vertaa lainoja ja lainapalveluita.
  • Jos et ehdi itse kilpailuttamaan lainoja, käytä siihen esimerkiksi Vertaalainaa.fi – Lainaa heti palvelua. (VertaaLainaa.fi on maksuton palvelu, joka kilpailuttaa lainapalvelut puolestasi)
  • Saatuasi lainatarjoukset, karsi pois kaikki ne jotka eivät voi maksaa lainaa tilillesi välittömästi. (Jos on esimerkiksi viikonloppu, jotkin lainapalvelut siirtävät rahoja vain arkisin)
  • Muista tarkistaa myös se, kuinka nopeasti lainapalvelu voi siirtää lainaa sinun pankkiisi. (Tämä tieto löytyy jokaisen lainapalvelun “Tietoa palvelustamme” tai “UKK” osiosta.
  • Karsi pois lainatarjoukset joiden hinnoittelu on turhan kallis.
  • Muista valita sinulle sopiva takaisinmaksuaikataulu.
  • Älä hae liian kallista pikalainaa, jonka takaisinmaksu aiheuttaa ongelmia.
  • Lue myös Kuluttajaliiton – Ongelmana pikavipit -artikkeli ennen lainan hakemista.

 

Voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia

Netissä toimii yli sata lainapalvelua joista voi hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainasummat ovat nousseet jopa 60.000 euroon saakka.

Korkeammat lainasummat ovat mahdollisia, koska netin lainamarkkinoille on tullut uusia pankkeja jotka myöntävät myös suurempia vakuudettomia lainoja.

Jos olet hakemassa suurempaa lainaa netistä, voit hakea sen ilman vakuuksia ja takaajia. Jos sinulla kuitenkin on mahdollisuus hakea lainaa yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa, voisitte siten saada lainan edullisemmalla korolla.