Vertaa lainoja

Vertaa lainoja ja säästä

*) Tämä ei ole laina-tarjous. Esimerkissä nimelliskorko on 9.5 % ja todellinen vuosikorko 10.5%. Laina-ehdot lopullisessa lainatarjouksessa määräytyvät aina tapauskohtaisesti.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.
Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Tietoa meistä:
FiksuRahoitus.fi on maksuton palvelu, joka auttaa sinua vakuudettoman lainan haussa. Toimimme yhteistyössä Salus Group:in kanssa ja markkinoimme heidän luvanvaraista lainankilpailutuspalvelua. Palvelumme ja yhteistyökumppanimme avulla, kilpailutat lainahakemuksesi monella eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. FiksuRahoitus.fi palvelun avulla tavoitat yli 25 rahoituspalvelua yhdellä maksuttomalla hakemuksella.


Vertaa lainoja – Se on nykyään helppoa ja vaivatonta

Kuten me kaikki tiedämme, netissä toimii kymmenittäin erilaisia lainapalveluita, joista voi hakea lainaa heti kaikkiin eri tilanteisiin.

Lainojen hinnoissa ja ehdoissa on todella suuria eroja, sen vuoksi lainojen vertailu on erittäin järkevää ja kannattavaa.

Jos otetaan esimerkkinä tyypillinen 2000 – 3000 euron laina, voi sen hintaero lainavertailuissa olla jopa yli kymmenkertainen.

Halvimmat lainat löytyy vain eri pankkeja ja rahoitusyhtiöitä kilpailuttamalla, sen me teemme sinulle ilmaiseksi, jos vain haluat.

Kun olet saanut lainatarjoukset, vertaa lainoja ja valitse niistä sinulle sopivin.

 

Mistä löytyy halvin laina?

Halvin laina on aina se, jota kaikki etsivät lainaa hakiessaan.

Täytyy kuitenkin aina muistaa sekin tosi asia, että joskus voi olla tilanteita joissa tarvitaan lainaa heti, eikä silloin välttämättä ehdi kovin montaa lainapalvelua erikseen kilpailuttamaan.

Näissäkin tilanteissa voit pyytää meiltä maksutonta lainatarjousta, me toimitamme sinulle mahdollisimman monta lainatarjousta, niin pian kuin pystymme.

Yleensä halvin laina löytyy pankista, mutta se ei aina välttämättä ole se nopein vaihtoehto.

Esimerkiksi Bank Norwegian myöntää edullista pankkilainaa netissä, ja hyväksytyn lainan saaminen tilille vie noin 1 – 2 pankkipäivää.

Tilanteissa joissa tarvitset pienen lainan alle puolessa tunnissa, voi pikavippi olla ainoa lainatuote, jonka saa niin nopeasti tililleen.

 

Miten voin välttää tilanteet, joissa pikalainan hakeminen on ainoa vaihtoehto?

Lähes jokainen tulee joskus tilanteeseen, jossa lainaa on saatava heti tilille.

Monesti lainan saaminen on niin kiireellistä, että ollaan valmiita turvautumaan jopa korkeakorkoisiin pikalainoihin.

Pikalainojen ja tililuottojen korot ovat korkeat ja ne voivat helposti aiheuttaa ongelmia omaan talouden hallintaan.

Tämäkin tilanne on kuitenkin ratkaistavissa suhteellisen helposti.

Voit esimerkiksi yrittää säästää pienen pesämunan pahan päivän varalle ja turvautua siihen sitten, kun lainan tarve yllättää.

Toinen tapa on se, että haet itsellesi lainapäätöksen jo valmiiksi.

Sitten kun yllättävä rahan tarve iskee, voisit nostaa tilillesi sinulle aikaisemmin myönnettyä lainaa.

Tässä tapauksessa kannattaa kuitenkin varmistaa se, että kuinka kauan myönnetty lainapäätös on voimassa.

 

Onko sinun nykyiset lainasi ylihinnoiteltuja?

Jos sinulla on lainaa, oletko koskaan miettinyt sitä, että nyt voisit saada saman lainan huomattavasti edullisemmin?

Yleensä kun puhutaan lainojen vertaamisesta ja lainojen kilpailuttamisesta, keskitytään vain uusien lainojen kilpailuttamiseen.

Vanhojen, eli jo olemassa olevien lainojen uudelleen kilpailuttaminen on aivan yhtä tärkeää, kuin uudenkin lainan kilpailuttaminen.

Vanhan lainan kilpailuttaminen on myös lapsellisen helppoa.

Katsot vain sen summan, minkä verran vanhaa lainaa on maksamatta ja pyydät meiltä lainatarjouksen tuolle summalle.

Saatuasi lainatarjoukset, riittää kun vertaat niiden kuluja jo olemassa olevan lanasi kuluihin.

Jos jokin toimittamistamme lainatarjouksista on edullisempi kuin vanha lainasi, voit hyväksyä sen ja maksaa sillä tuon vanhan lainasi pois.

Näin säästäisit selvää rahaa joka kuukausi.

Lue lisää vinkkejä lainoihin ja luottohin liittyen Martat.fi palvelusta.